Uitzending
RTL Boulevard - 11-9-2019

11-9-2019

RTL Boulevard

318 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frans Bauer krijgt geen genoeg van nieuwe muziek n The Voice Senior
Morgen komt de nieuwe, en zo zegt hij zelf, meest gewaagde single van Frans Bauer ooit uit: de Bom. Zo meteen vertelt hij er alles over, wij waren dit weekend bij de clipopnames in... een supermarkt!

Topmodel-moeders schuiven kinderen de catwalk op
Met een topmodel als moeder heb je het niet alleen getroffen met goede genen. De lijntjes om zelf een catwalkcriminal te worden zijn een stuk korter. Lila Moss, de dochter van de enige echte Kate, weet dat als geen ander.

Eindelijk: vervolg Handmaid's Tale na 34 jaar in de schappen
De razendpopulaire serie The Handmaid's Tale is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1985 van schrijfster Margaret Atwood. Fans hebben 34 jaar moeten wachten op een vervolg, maar vannacht verscheen dan eindelijk The Testaments.

Carice van Houten en Halina Reijn geven blik achter de schermen Instinct
Vandaag werd bekend dat Halina Reijn de filmrechten heeft gekregen voor het bestseller-boek 't Hooge Nest. Goed nieuws voor de nieuwbakken regisseur en actrice, die momenteel vooral bezig is met het promoten van haar film met Carice van Houten: Instinct. Voor het eerst vertelt Halina hoe dat verloopt.

Mot tussen justitie en kroongetuige Nabil B.
Nabil B, kroongetuige in de zaak tegen moordmachine Ridouan Taghi, wil niets meer te maken hebben met het Team Getuigenbescherming. Al anderhalf jaar is er onenigheid tussen Nabil B en justitie over de wijze waarop hij en zijn familie worden beveiligd. En nu is de bom gebarsten.

Crisis bij Hart van Nederland: Selma en Gallyon ontslagen
Hart van Nederland, misschien wel het bekendste en populairste programma van SBS 6, ligt onder een vergrootglas. Nadat jaren geleden al een aantal presentatrices de zak kregen, is het weer raak. Gallyon van Vessem en Selma van Dijk zijn ontslagen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 11 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie