Uitzending
RTL Boulevard - 10-9-2019

10-9-2019

RTL Boulevard

259 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sexy Sylvie Meis aan de kant gezet op gala
Presentatrice Sylvie Meis is aan de kant gezet door het Sempern Oberball, een van de belangrijkste en chique operafeesten in Dresden. Ze mag het klassieke gala volgend jaar niet meer presenteren. De reden is haar te diepe dcollet.

Downton Abbey maakt grootse comeback op witte doek
Tot en met 2015 hield de serie Downton Abbey zes seizoenen lang wereldwijd miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd en won het maar liefst drie Golden Globes en 15 Emmy's. Nu komt eindelijk de film uit.

BN'ers nu te huur als trouwambtenaar
Irene Moors, Ellie Lust en Frits Sissing zijn vanaf vandaag beschikbaar voor het sluiten van je huwelijk. Via een nieuwe website kun je zelf je favoriete BN'er uitkiezen. Leuk, maar zeker niet gratis. Aran is bij de lancering en ondervraagt de sterren.

Nederland in shock door gezinsmoord Dordrecht
Nederland is zwaar in shock door het gezinsdrama in Dordrecht. Het nieuws dat een 35-jarige vader, een politieagent, zijn dochters, de moeder van zijn kinderen en zichzelf doodde, hakt er zwaar in.

Besteedt het koningshuis te veel aan meubels?
De overheid betaalt al jaren dubbel voor het onderhoud van de inboedels van vier paleizen. Dit blijkt uit onderzoek van NRC Handelsblad. In totaal gaat het om tientallen miljoenen euro's. En dat is natuurlijk een beetje vreemd.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 10 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie