Uitzending
RTL Boulevard - 15-1-2020

15-1-2020

RTL Boulevard

211 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Robin Martens laat van zich horen na uitspraak in mishandelingszaak
We spraken Robin Martens vandaag voor het eerst nadat ze een taakstraf en geldboete kreeg voor het mishandelen van een politie-agent in Castricum. We vroegen hoe het nu met haar gaat.

Loiza Lamers laat zich uit over NikkieTutorials n carrire in Duitsland
Loiza Lamers ruilt de catwalk binnenkort in voor de dansvloer, en niet zomaar n! 's Lands bekendste transgendermodel gaat namelijk swingend de grens over richting Duitsland, om daar de show te stelen in het wereldberoemde Let's Dance!

Film Bombshell imponeert kijkers met knap staaltje make-upwerk
Bombshell, een film over seksueel misbruik in de Amerikaanse televisieindustrie, heeft 3 Oscarnominaties op zak. De beroemde Hollywoodactrices zijn bijna onherkenbaar door de maskers en kilo's make-up die ze iedere dag op moesten.

Nikkie Plessen waarschuwt: 'Doe niet aan filler-parties'
Je kent ze misschien nog wel: de legendarische Tupperware-parties van vroeger. Maar anno 2020 is er een alternatief voor de avontuurlijke huisvrouw: namelijk de filler-party! Journalist Sophie Frankenmolen gaat voor Rambam undercover en onderzoekt deze nieuwste hype.

Vader Meghan Markle mogelijke getuige tegen dochter in rechtszaak
Het hoger beroep in de rechtzaak van Harry en Meghan tegen de Engelse tabloidpers krijgt nu wel een heel opvallende 'kroongetuige': namelijk de vader van Meghan, Thomas Markle.

Nederlandse muzikanten brengen wereldwijd kwart miljard op
Nederlandse muziek bijft groeien in het buitenland. Met name de danceproducers en DJ's harken over de landsgrenzen flink wat geld binnen. In 2018 zelfs bijna een kwart miljard euro.

Verdachte in moordzaak Derk Wiersum verschijnt voor de rechter
18 september 2019 is een gitzwarte dag voor de Nederlandse rechtsstaat: advocaat van kroongetuige Nabil B., Derk Wiersum, wordt doodgeschoten. Vandaag staat de 36-jarige verdachte Girmo B. voor het eerst voor de rechter voor betrokkenheid bij deze moord en dat was een beladen dag.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 15 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie