Uitzending
RTL Boulevard - 16-1-2020

16-1-2020

RTL Boulevard

799 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frans Bauer en rapper Donnie slaan muzikale handen ineen
Na maanden wachten verschijnt vandaag dan ein-de-lijk de nieuwe hit van Frans Bauer en Rapper Donnie. Nicolette scheurde geheel in stijl naar Fijnnaart voor de grande primeur.

Just Mercy maakt enorme indruk op bioscoopbezoekers
In 1988 wordt Walter McMillian in Alabama onterecht ter dood veroordeeld. In de film Just Mercy zien we hoe zijn nog jonge advocaat probeert dit recht te zetten. Wij vlogen naar Londen voor een exclusief interview met acteurs Jamie Foxx en Michael B. Jordan.

Rust er een vloek op tweede in lijn van de troon?
Prins Harry is flink in opspraak sinds hij heeft besloten een stapje terug te doen. Dat het niet makkelijk is om broer of zus te zijn van de kroonprins of -prinses bewijzen nog veel meer koninklijke broertjes en zusjes.

Nick & Simon kunnen niet wachten op Vrienden van Amstel LIVE
Over krap een uurtje gaan de deuren van de grootse kroeg van Nederland weer voor de 22ste keer open: de Vrienden van Amstel LIVE. Voor het vierde jaar op rij de beurt aan kroegbazen Nick en Simon om de liveshow in goede banen te leiden.

Frans Bauer toch niet naar Amerika: 'Was een stunt'
Zijn dromen komen uit, zegt 'ie erbij.. De geruchten gaan dat hij Heb je even voor mij daadwerkelijk in het Engels wil uitbrengen, onder de naam Have you a moment for me. Zou hij voor een Engelstalige, internationale carriŤre gaan? Wij gingen vandaag toch al langs bij Frans dus we moesten hem natuurlijk even vragen hoe dat zit.

Thomas Berge: 'Ik ging bijna naar songfestival dit jaar'
Na weken speculeren is de Nederlandse deelname voor het songfestival, met de keuze voor Jeangu Macrooy, in kannen en kruiken. Naast Macrooy was er echter nog andere bekende kandidaat in de running.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 16 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten