Uitzending
RTL Boulevard - 20-1-2020

20-1-2020

RTL Boulevard

176 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frank: 'Blij dat ik 538 Ochtendshow mag maken in Tokyo'
Frank Dane en zijn ochtendteam reizen deze zomer af naar Tokyo om de Nederlandse sporters op de voet te volgen tijdens hun strijd voor het Olympisch Goud. Aan Frank de taak om dit succes van de Olympische uitzendingen van Radio 538 voort te zetten.

Harry verbreekt stilzwijgen over Megxit
Nadat Harry en Meghan besluiten afstand te nemen van hun rol in het Britse Koningshuis, is het hek van de dam. Al dagen gaat het over niets anders en zelfs Queen Elizabeth reageert op alle commotie. Gisteravond verbreekt Harry zelf het stilzwijgen en vertelt eindelijk hoe hij tot deze beslissing is gekomen.

Tweede gevangenis krijgt zwaarbeveiligde unit
Grote consternatie bij de gevangenis van Zutphen gisteren: vier mannen proberen topcrimineel Omar L. te bevrijden door met een busje de poort te rammen. Vandaag wordt bekend dat er een nieuwe zwaarbeveiligde bajesunit komt voor zware criminelen.

Het Rode Kruis verbreekt banden met Kaj van der Ree
3FM, RTL en BNNVARA hebben de afgelopen dagen de samenwerking al opgezegd met Kaj van der Ree. De presentator wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. En vandaag liet ook Het Rode Kruis weten, waar Kaj ambassadeur van is, alle samenwerkingen met hem stop te zetten.

Carlo over MAFS: 'Ik ben fan van Chantal'
Vanavond is het eindelijk zover...Durft Married at First Sight Kandidaat Chantal het aan om met een volslagen onbekende in het huwelijksbootje te stappen? Wij spraken Carlo Boszhard over het overweldigende succes van het programma.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 20 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie