Uitzending
RTL Boulevard - 13-1-2020

13-1-2020

RTL Boulevard

664 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jeangu Macooy deelt eerste details over Eurovisiesongfestivaldeelname
De reacties op het nieuws dat Jeangu Macrooy ons land op het Songfestival gaat vertegenwoordigen zijn heel positief. En ook de 26-jarige opvolger van Duncan Laurence zelf is door het dolle heen. Wij spraken hem zojuist....

Andr van Duin neemt afscheid van echtgenoot Martin Elferink
De echtgenoot van Andre van Duin, Martin Elferink, is vandaag op 55 jarige leeftijd overleden. Martin was al enige tijd ziek. De liefde voor elkaar spatte er vanaf. Een bedroefde Andre laat vandaag in een verklaring weten: "De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk."

Beautygloss-oprichtster Mascha waarschuwt jongeren voor influencerbestaan
Influencers zijn er in alle leeftijden, daarom is het niet zo gek dat tegenwoordig zo'n beetje ieder kind influencer wil worden. Een leven waarin lief en leed gedeeld worden en je hele inboedel gesponsord is, blijkt voor kinderen de ultieme droom, maar is slechts voor een heel klein deel van de wannabe vloggers weggelegd.

Frits Wester toont transformatie na alcoholprobleem
Na een pauze van enkele maanden gaat Frits Wester vanaf morgen weer aan de slag bij RTL Nieuws. De politiek verslaggever was even buiten beeld vanwege een alcoholprobleem.

Zal Brad Pitt dan eindelijk zijn eerste Oscar winnen als acteur?
Het duurt nog een maandje voordat de Oscars worden uitgereikt maar de grote kanshebbers op dit felbegeerde beeldje kunnen hun speech gaan voorbereiden. Vandaag zijn namelijk de nominaties bekend gemaakt.

Verkrachtingszaak 79-jarige Ietje blijft uitgesteld worden door hoger beroep
Heel veel strafzaken zijn vertraagd omdat ze door het gerechtshof niet snel genoeg worden behandeld. Zo ook bij de 79-jarige Ietje die in 2015 wordt verkracht als ze haar hondjes uitlaat. De dader wordt gepakt en berecht maar zijn hoger beroep wordt maar uitgesteld en uitgesteld. Het bejaarde slachtoffer wil na 5 jaar wachten dat er een eind aan komt.

Queen Elizabeth laat zich uit over plannen Harry en Meghan
Het is vandaag D-Day voor de Britse Koninklijke Familie. Koningin Elizabeth, prins Charles, prins William en Harry komen vandaag samen om te kijken hoe Harry en Meghan zich kunnen losmaken van hun koninklijke taken en hoe hun toekomst eruit moet gaan zien.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 13 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie