Uitzending
RTL Boulevard - 18-1-2020

18-1-2020

RTL Boulevard

219 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rapper Snelle gaat als een trein: Smoorverliefd op nummer 1 én album ook
Rapper Snelle blijft proosten op zijn succes, binnen drie maanden staat zijn debuutalbum op nummer 1 en zijn laatste hit Smoorverliefd staat ook meteen bovenaan in de hitlijsten. Ondertussen staat de rapper ook nog eens de hele week op het podium bij de vrienden van Amstel. Nicolette ging bij hem langs met een doosje vol energie.

André van Duin laat zijn hart spreken over verlies echtgenoot
Afgelopen maandag is Martin Elferink, de grote liefde van André van Duin, overleden aan de gevolgen van botkanker. Het verliefde stel zweeg over de ernstige ziekte, maar vandaag doet André eenmalig zijn verhaal.

Jean Paul Gaultier stopt na 50 jaar als mode-ontwerper
Het Franse mode-icoon Jean Paul Gaultier hangt na 50 jaar aan de top te hebben gestaan zijn naaimachine aan de wilgen. Zijn invloed in de industrie was groot en mening celebrity liep met zijn gedurfde creaties weg.

Samantha Steenwijk: 'Richy had niet moeten klagen over The Voice'
Richy Brown moest gisteravond tijdens The Battles van The Voice of Holland het veld ruimen. De zanger is boos, maar ook teleurgesteld in zichzelf omdat hij geen reactie gaf op het volgens hem onterecht weggestemd worden door de coaches.

Kaj van der Ree laat zich uit over beschuldiging wangedrag
Het BNNVARA-programma Proefkonijnen wordt per direct van de buis gehaald. Aanleiding zijn de beschuldigingen aan het adres van presentator Kaj van der Ree. Gisteren werd bekend dat hij beticht wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Ruinerwold-boek onthult vrouw die op laatste moment ontsnapte
Gerrit Jan van D, de Spookvader uit Ruinerwold, laat je van de ene in de andere verbazing vallen. Vandaag brengt de Telegraaf een nieuw bizar verhaal naar buiten. Een 53 jarige vrouw zou bijna de nieuwe 'Aartsmoeder' worden van het spookgezin. Ze weet op het nippertje te ontsnappen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 18 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie