Uitzending
RTL Boulevard - 19-1-2020

19-1-2020

RTL Boulevard

183 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frans Bauer uitzinnig over succes samenwerking met rapper Donnie
Het begon als een grapje, maar dat zijn verrassende samenwerking met rapper Donnie zo'n groot succes zou worden, had Frans niet durven hopen. De single Geen centen maar spullen verscheen vrijdag en wordt meteen al helemaal platgedraaid.

Nikkie Plesse voorspelt: 'Mannen en vrouwen gaan hetzelfde dragen'
Sneakers met dikke spekzolen, diamanten skimaskers, mannen in jurken en pruiken met vreemde vlechtjes, de fashion week in Parijs is in volle gang. Nadat eerst Milaan wordt overspoeld met fashionista's, laten de ontwerpers nu in Parijs hun nieuwste creaties zien.

Maestro-koning Dominic Seldis trapt tour af in Nederland
Mister Maestro, Dominic Seldis, tourt met een volledig orkest langs de theaters van Nederland. De premire moet dan natuurlijk goed worden afgetrapt met zijn beste vrienden.

Kim Kardashian achter de tralies voor nieuwe docu
In 2018 slaagt Kim Kardashian West er in de gevangene Alice Marie Johnson vrij te krijgen. Dit smaakt naar meer en sindsdien is het de realityster gelukt naar verluidt 17 andere gedetineerden de gevangenis te laten verlaten. Kim zou Kim natuurlijk niet zijn, als dit niet wordt vastgelegd in een eigen documentaire.

Wat staat prins Harry en Meghan Markle nu te wachten?
De royal deal is rond! Harry en Meghan zijn officieel geen onderdeel meer van 'The Firm'. De Queen heeft haar liefdevolle toestemming gegeven en Harry en Meghan mogen dan nu eindelijk hun eigen gang gaan.

Slachtoffers Kaj van der Ree spreken zich uit
Nadat presentator Kaj van der Ree gisteren met een verklaring komt, laait de woede bij de slachtoffers op. De - volgens hen - summiere verklaring over seksueel getinte chats is niet voldoende. En doet geen recht aan de impact die het op hun leven gehad heeft. Daarom vertellen ze vandaag bij ons, deels anoniem, hun verhaal...

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 19 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie