Uitzending
RTL Boulevard - 10-1-2020

10-1-2020

RTL Boulevard

209 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frans Bauer leeft mee met Marco Borsato: 'Dat wens je niemand toe'
Een spannende dag voor Frans Bauer: want vanaf vanavond staat de zanger weer maandenlang op de bhne in een hele rits theaters. En dat beloven oergezellige avonden te worden vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans. Wij waren erbij en vroegen hem ook naar collega Marco Borsato.

Olcay bekent: 'Ik had nog nooit Wie Is De Mol? gezien
Bij elke molloot giert de spanning door het lichaam voor het 20ste seizoen Wie is De Mol. Want: morgenavond is het zover. Voor de deelnemers een trip om nooit te vergeten.

Aha! Hier komen de iconische woorden 'trust nobody' vandaan in WIDM
Ondanks dat Horace Cohen in 2011 het maar tot de derde aflevering haalt, is hij voor altijd verankerd in het programma. Hij is namelijk het brein achter de iconische woorden 'trust nobody'.

Sjinkie Knegt: 'We maken er nu het beste van'
Precies een jaar geleden krijgt Sjinkie Knegt een zwaar ongeluk waarbij hij ernstige brandwonden opliep. Inmiddels gaat het goed met de shorttracker, maar de gebeurtenis heeft grote impact op zijn gezin. Speciaal voor zijn kinderen schreef zijn vrouw een kinderboek.

Marc: 'De kranten maken het iedere dag erger'
Megxit houdt het Verenigd Koninkrijk ook vandaag in zijn greep. De koninklijke familie is in opdracht van Queen Elizabeth in crisisberaad, al zou Meghan haar koffer alweer hebben gepakt en naar Canada zijn vertrokken.

New Kids-cafetaria 't Pleintje tegen de vlakte
De door New Kids wereldberoemde cafetaria 't Pleintje in Maaskantje gaat tegen de vlakte. De snackbar trok door de televisieshow veel toeristen uit binnen-en buitenland.

Aran Bade: Jeangu Macrooy heeft het charisma om te winnen
De kogel is door de kerk: de 26-jarige Jeangu Macrooy zal dit jaar Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Een relatief onbekende naam, en toch zal er bij veel mensen ergens een klein belletje gaan rinkelen.

Jeangu Macrooy is nooit uit het oog verloren
Hij wordt de James Brown van de Lage Landen genoemd: Jeangu Macrooy. Met zijn zwoele soul stem gaat de talentvolle artiest Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival in Rotterdam.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 10 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie