Uitzending
RTL Boulevard - 14-1-2020

14-1-2020

RTL Boulevard

485 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hart van Nederland volledig op de schop: 'Verandering van smaak doet eten'
Waar Selma van Dijk en Gallyon van Vessem eind vorig jaar al het veld moesten ruimen bij Hart van Nederland, gooit het programma het nu weer over een andere boeg. Vanaf april, zetten ze voor het eerst een mannelijk duo achter de desk, bestaande uit Maarten Steendam en Wolter klok, wij spraken ze vandaag.

John van den Heuvel biedt hulp aan gechanteerde NikkieTutorials
Nikkie de Jager maakte gisteravond bekend geboren te zijn als jongen. Haar coming-out werd positief ontvangen, maar de manier waarop ze haar verhaal moest doen is diep triest. Volgens John van den Heuvel zelfs ziekelijk.

Jessie Maya over gechanteerde Nikkie de Jager: 'Walgelijk'
De grootste YouTube-ster van ons land: Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is wereldnieuws. Voor het oog van haar 13 miljoen fans heeft ze haar make-up masker afgezet en onthult dat ze eigenlijk geboren is als jongen. Bekend Nederland vind er wat van.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 14 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie