Uitzending
RTL Boulevard - 11-1-2020

11-1-2020

RTL Boulevard

245 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Armin van Buuren wenst Marco Borsato veel sterkte
Marco Borsato kampt met een burn out. Dat maakt de zanger deze week bekend. Armin van Buuren herkent zich in het beeld en steekt zijn vriend Marco een hart onder de riem.

Duncan Laurence: 'Jeangu mag me altijd bellen'
Jeangu Macrooy wordt onze rots in de branding, straks tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Hij neemt daarmee het stokje over van de man op wie wij nog steeds zo apetrots zijn: Duncan Laurence. En die laatste is maar wat blij met zijn opvolger.

'Tweede seizoen Sex Education is geweldig'
Het was n van de verrassingen n best-bekeken series van Netflix in 2019: Sex Education. Geen wonder dat er na een jaar al een vervolg komt. Wij vlogen naar Londen om de acteurs van dit, allesbehalve standaard, tienerdrama te spreken.

Jim Bakkum ziet theatervoorstelling in premire gaan
Jim Bakkum heeft er sinds gisteravond een nieuw kindje bij, want voor het eerst in 13 jaar stond de beroemdste runner up van Idols op de planken met zijn eigen theatervoorstelling. Hoewel de show ''Klein'' heet, werd 'ie toch groots afgetrapt.

Ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine op tv valt mee
Maandenlang hebben we het al over die ene aflevering van The Voice of Holland waarin Anouk en Lil Kleine elkaar de tent uit zouden vechten. Gisteravond was het dan eindelijk zo ver, maar om nou te zeggen dat het slaande ruzie was... Nee...

Anonieme advocaten staan kroongetuige Nabil B. bij
Kroongetuige Nabil B. wordt sinds kort bijgestaan door 2 anonieme advocaten. Anoniem, omdat niemand die bij het proces tegen Ridouan Taghi betrokken is, zijn leven zeker is. Onze John sprak, in het diepste geheim met 1 van deze 2 raadsheren.

Rob Goossens over de eerste week van de 'talkshowoorlog'
Eva Jinek stond deze week voor het eerst op RTL 4 lijnrecht tegenover 5 gloednieuwe duo's op NPO 1. En steeds is de NPO onze Eva net een stapje voor, als het om de kijkers gaat. Kortom: het was een veelbewogen week in talkshowland.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie