Uitzending
RTL Boulevard - 9-9-2019

9-9-2019

RTL Boulevard

402 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Madonna verbiedt mobieltjes bij haar concert: slim of niet?
Nog een weekje wachten, dan gaat in New York de nieuwe wereldtournee van Madonna in premire. Helaas zullen we daar weinig van gaan meekrijgen. Ze accepteert namelijk geen mobieltjes meer tijdens haar shows. Ronald is fan.

Alle details over bizarre zaak waar man pestkop doodstak
De Middelburger Robert ter B. stak in 2014 iemand dood en werd daarvoor veroordeeld. Vandaag hoorde hij dat hij alsnog vrij wordt gesproken.

Paul de Leeuw waagt zich in het hol van de leeuw
Paul de Leeuw is in Rusland en aarzelt geen moment op een statement te maken. Midden op straat geeft hij gewoon een kus, hoewel het homohuwelijk in Rusland helaas nog altijd niet geaccepteerd wordt.

Frits Wester klaar met berichten over alcoholproblemen
Kijkers van het RTL Nieuws schrokken gisteravond van Frits Wester. De politiekcommentator kwam niet uit zijn woorden en sprak met dubbele tong. Kijkers reageerden massaal. Vandaag doet Frits bij ons zijn verhaal.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 9 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie