Uitzending
RTL Boulevard - 18-5-2019

18-5-2019

RTL Boulevard

317 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ilse DeLange ontfermt zich over Duncan
Naast dat heel Nederland klamme handje en kriebels in hun buik krijgt van de spanning voor vanavond, kijkt Duncans coach Ilse de Lange nuchter en vol trots vanavond naar haar pupil.

Wordt Getty Kaspers eindelijk van de troon gestoten?
In 1975 won Nederland met Teach-In voor het laatst het songfestival. De Nationale heldin van toen, Getty Kaspers, kijkt net als iedereen uit naar de finale van vanavond.

Sjaak Hullekes is het brein achter de outfit van Duncan
Wie voor zo'n 200 miljoen mensen optreedt wil er natuurlijk op z'n paasbest uitzien. Mode-ontwerper Sjaak Hullekes toverde naald en draad tevoorschijn om een passend outfitje voor Duncan.

Aran geeft een kijkje achter de schermen bij het Eurovisiesongfestival
Aran Bade volgt Duncan en de Nederlandse delegatie al 10 dagen op de voet. Hij peilt de stemming backstage.

Hellevoetssluis kijkt vol spanning naar Duncan
In Hellevoetssluis, de oude woonplaats van Duncan, zitten ze klaar voor de finale. Oud-docenten en klasgenoten van het Penta College zitten met geknepen billen voor de buis.

Ruth Jacott en Gerard Jonling halen herinneringen op aan songfestival
Voor veel artiesten is het een droom: meedoen aan het Songfestival. Voor de 3J's en Joan Franka's van deze wereld was het geen groot succes, maar wie wel hoge ogen gooiden waren onder meer: Ruth Jacott en Gerard Joling.

De finale dag van Duncan Laurence
Het is de dag van Duncan Laurence! Over een paar uur staat hij in de finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv en de verwachtingen zijn torenhoog!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 18 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie