Uitzending
RTL Boulevard - 8-9-2019

8-9-2019

RTL Boulevard

321 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ilse DeLange is weer helemaal terug met nieuw album
Na het succes van Ilse DeLange met haar Common Linnets, is het voor de zangeres weer tijd om alleen op het podium te staan met een nieuw album: Gravel & Dust.

Zo gaat het er aan toe bij de holistische kapper
Een bezoekje aan een holistische kapper levert je misschien niet direct de nieuwste en hipste coupe op. Toch kan dit op een heel andere manier verfrissend werken doordat innerlijke blokkades uit je haar geknipt worden.

Rapper Lizzo groeit uit tot popfenomeen
De naam Lizzo doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de carrire van deze zangeres zit in een enorme stroomversnelling. Zo prijkt ze op de cover van de nieuwe Elle en is ze vanaf donderdag te zien in de bioscoopfilm Hustlers.

Amsterdam City Swim was weer daverend succes
Vorig jaar mocht er niet gezwommen door vervuild water, maar vandaag staan de deelnemers van de City Swim wel weer aan de start. Onder toeziend oog van onze badmeester Jamie gaan 2000 dappere zwemmers de Amsterdamse grachten in om geld in te zamelen voor de ziekte ALS.

Biografie legendarische kickbokstrainer Big Mike uitgebracht
Mike Passenier, waarschijnlijk de bekendste kickbokstrainer ter wereld, trainde onder andere Badr Hari en Willem Holleeder. De biografie van Big Mike is deze week gepubliceerd.

Wendy van Dijk opent 'Twitter-aanval' op Chantal Janzen
Terwijl het hele land zich vermaakt met de gloednieuwe tv-zaterdagavond gaat het er achter de schermen behoorlijk heftig aan toe. Wendy van Dijk lijkt gisteravond namelijk de aanval te hebben geopend op haar voormalige collega Chantal Janzen. Vanuit haar Twitter-account worden venijnige haattweets over de Dancing with the Stars-presentatrice geliked.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 8 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie