Uitzending
RTL Boulevard - 7-1-2020

7-1-2020

RTL Boulevard

249 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Linda de Mol over kijkcijfers en nieuwe plannen
Linda de Mol verruilde vorig jaar het warme nest bij RTL voor dat andere warme nest bij haar broer John bij Talpa. Dat liep niet geheel vlekkeloos, zo waren er slechte kijkcijfers voor haar talkshow Ladies Night met Merel Westrik. Maar er gingen ook dingen wel goed, en die spirit houdt ze erin voor 2020.

Influencers delen massaal wat ze per dag eten
Op YouTube is het smikkelen en smullen geblazen, want topmodellen en influencers plaatsen massaal filmpjes waarin ze laten zien hoeveel gezonds ze per dag naar binnen peuzelen. We laten ons heerlijk inspireren, maar hoe realistisch en healthy zijn die video's nou echt?

Sterren zetten zich in voor bosbranden in AustraliŽ
De schade van de bosbranden in AustraliŽ wordt groter en groter. Inmiddels is er een gebied, vele malen groter dan Nederland verwoest. Nationale en internationale sterren slaan hebben nu de handen ineen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de ramp.

Ontwerper Diek Pothoven doet styling tijdens Songfestival
De 26-jarige Diek Pothoven heeft een monsterklus te pakken: hij gaat bijna de hele Nederlandse entourage stylen voor het Songfestival in Rotterdam. Lex Uiting ging langs bij de ontwerper voor een eerste smaakproef.

De laatste ontwikkelingen in het proces Weinstein
De gevallen filmproducent Harvey Weinstein gaat een zware tijd tegemoet: gisteren ging de zaak van start waarin hij wordt beschuldigd van verkrachting. Tientallen slachtoffers wachtten hem op, temeer omdat daar nog eens 2 nieuwe aanklachten bovenop kwamen.

Rob Goossens over de losgebarsten 'talkshowoorlog'
Met het debuut van de nieuwe talkshow Op1 gisteravond, is de strijd om de late night-kijker echt losgebarsten. En de vlag kan uit bij de NPO, Willemijn Veenhoven en Erik Dijkgraaf trokken gisteren namelijk net iets kijkers meer dan hun concurrent op RTL 4, Eva Jinek. De stand: een nipte 1-0.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 7 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie