Uitzending
RTL Boulevard - 8-1-2020

8-1-2020

RTL Boulevard

247 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuwe figuurtje Adele maakt de tongen los
Voor veel mensen is ook dit jaar het goede voornemen om wat af te vallen. Zangeres Adele is al eerder begonnen aan de strijd tegen de kilo's en toont een 2.0-versie van zichzelf in TwintigTwintig. Wat is haar geheim?

Oorlogsfilm 1917 is een bizar camera-experiment
Met de Golden Globes op zak en 9 nominaties voor de BAFTA'S, de belangrijkste Britse filmprijzen is de film 1917 nu al een knaller. Het oorlogsdrama volgt twee jonge hoofdrolspelers in een krankzinnig avontuur waarbij de camera geen moment van hun zijde wijkt.

Tim Hofman ongelooflijk nerveus voor Over Mijn Lijk
Horen dat je nog maar een paar maanden te leven hebt, en toch alles eruit willen halen. In een nieuw seizoen van Over Mijn Lijk volgt presentator Tim Hofman vijf jonge mensen die door een ongeneeslijke ziekte niet meer beter worden.

Chris Zeegers: 'Ik hoop dat Nathan Rutjes de mol is'
Wie is de Mol-fans hebben komende zaterdag rood omcirkeld in hun agenda want dan begint ein-de-lijk het nieuwe seizoen. Ook Chris Zegers kan niet wachten, maar kijkt de spannende spelshow vanaf nu wel thuis op de bank, want hij is niet meer te zien als presentator van MolTalk.

Keith Bakker-zaak is vandaag begonnen
Keith Bakker zou tussen 2016 en 2018 zich weer seksueel hebben vergrepen, aan een dan nog minder jarig meisje. De zaak begint vanmiddag, hij is niet aanwezig maar de lijst met de seksuele handelingen waarvan hij verdacht wordt is zeer ingrijpend.

Songfestivalkenners reageren op speculatie rondom deelname Jordan Roy
De geruchtenmachine over de Nederlandse inzending van het Songfestival draait inmiddels op volle toeren. Eerder was er al het gerucht dat de artiest met de letter J begint en vandaag deed er 1 naam hardnekkig de rondte in de media: Jordan Roy.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 8 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie