Uitzending
RTL Boulevard - 6-1-2020

6-1-2020

RTL Boulevard

226 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Caroline Tensen en Natasja Froger vertellen over Five Days Inside
Van een afkickkliniek tot een instelling voor mensen met een hersenaandoening. Ook in het nieuwe seizoen van five days inside nemen we een kijkje in de keuken van verschillende zorginstellingen in Nederland.

Gaat deze zanger voor Nederland naar Eurovisiesongfestival 2020?
De songfestivalkoorts grijpt om zich heen in Nederland. DJ Timur Perlin onthulde gisteren dat de artiest die voor Nederland uitkomt een naam heeft met de beginletter J. Reden voor Lex om op jacht te gaan

Gordon viert halfjaar zonder drank en drugs
Gordon viert vandaag de grootste overwinning in z'n leven, want na heel wat bloed, zweet en tranen is hij precies een halfjaar clean. Sinds de cocaine in het envelopje blijft in plaats van in de neus, zit er een flinke stijgende lijn in z'n herstel.

Het was n groot feest bij de Golden Globes
De Golden Globes werden vannacht voor de beste films en televisieprogramma's uitgereikt. En dat ging gepaard met verrassende winnaars en verliezers, een pittige presentator en natuurlijk heel veel smokings en galajurken.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 6 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie