Uitzending
RAYMANN! - 15-11-2014

15-11-2014

RAYMANN!

2074 x bekeken | 0 reacties
8
In deze derde aflevering van RAYMANN! ontvangt Jörgen Raymann, comedian Roué Verveer. Momenteel staat Roué in theaters door het hele land met zijn voorstelling ‘FF wat anders’. die in het teken staat van ijdelheid. Jörgen bespreekt met Roué hoe lang hij in de ochtend voor de spiegel staat. Roué wordt ook getest hoe goed hij bekende artiesten herkent na een ingreep van de plastisch chirurg. Shay gaat de straat op en onderzoekt hoe ijdel Nederland is.

Ook deze week speelt Jörgen weer de quiz met het publiek waarin geld verdiend kan worden. Met Quintis Ristie genieten we van de hilarische gesprekken die plaatsvinden bij de kapper op de Rotterdamse Kruiskade. Het programma wordt verder versterkt door cabaretier Jeffrey Spalburg en actrice Jasmine Sendar.

In deze uitzending van RAYMANN! was Roue Verveer te gast. Quintis Ristie deed in deze uitzending verslag voor RAYMANN!. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma RAYMANN! werd uitgezonden op zaterdag 15 november door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie