Uitzending
RAYMANN! - 20-12-2014

20-12-2014

RAYMANN!

2519 x bekeken | 0 reacties
7
Jörgen Raymann ontvangt deze week zanger en presentator Gerard Joling in de uitzending. Gerard Joling is met een track record van meer dan 28 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Niet alleen in de muziek maar ook als televisie presentator van programma’s als ‘Sterren Springen’, ‘Geer & Goor’ en ‘Beat It’, is Gerard niet te missen. Gerard zal tijdens de show de kersthit van zijn nieuwe album ten gehore brengen.

In deze laatste aflevering van eerste seizoen RAYMANN!, die in het teken staat van de feestdagen, wil Jörgen weten hoe Gerard de feestdagen zal doorbrengen. Shay gaat de straat op en onderzoekt wat voor kerstwensen en goede voornemens mensen hebben. Tante Es is deze week op bezoek bij de altijd grappige Tineke Schouten. Buurtslager Achmed en zijn zoon Rachid zorgen in deze aflevering voor de X-Mas Quiz.

Quintis Ristie deed in deze uitzending verslag voor RAYMANN!. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma RAYMANN! werd uitgezonden op zaterdag 20 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie