Uitzending
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

20-4-2014

| 1702 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in de uitzending: Edsilia Rombley en Marco Bakker!

Tante Es ontvangt in deze uitzending: Edsilia Rombley! In de jaren 90 brak zij door nadat zij de Soundmixshow won. Ook nam zij deel aan het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Hemel en Aarde’. Sindsdien is zij een bekend zangeres en een van de ‘Ladies of Soul’.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een prominent persoon, die hij op basis van zijn of haar expertise een aantal vragen stelt over een actueel onderwerp. ‘Razende reporter’ Shay Kreuger stelt vragen aan mensen op straat. Op 24 april is het Wereldproefdierendag. Jörgen praat daarom met Marijke Helwegen; zij zet zich regelmatig in voor stichting Proefdiervrij.

In Quintis op weg naar het WK is er deze zondag aandacht voor België. Bij FC Utrecht bezoekt Quintis de Belg Steve de Ridder.

Deze week staat operazanger Marco Bakker op het podium. In de Identiteit van Nederland bespreekt hij de enorme belangstelling voor de Matthäus Passion in Nederland.

Ook deze week bespreken De Mannen van de Straat de actualiteit.

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 20 april door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie