Uitzending
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

27-4-2014

| 1500 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in deze uitzending: Marc van der Linden, Justine Marcella en de SuriToppers 2014

Tante Es ontvangt op de verjaardag van koning Willem-Alexander: Marc van der Linden! Hij zit al 25 jaar in het vak en is bekend als royalty journalist en -deskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij hoofdredacteur van ‘Royalty Magazine’ en weekblad ‘Weekend’.

In Daar Bij Die Molen praat Jörgen vlak na de allereerste Koningsdag praat met de hoofdredacteur van het tijdschrift ‘Vorsten’, Justine Marcella!

Daarnaast krijg je weer tips voor je agenda! Deze week aandacht voor de theatershow SuriToppers 2014! Zanger Bryan Muntslag treedt op.

In de aanloop naar het WK bezoekt Quintis als keeper wekelijks een voetballer uit één van de deelnemende landen. Deze zondag aandacht voor Frankrijk. Quintis bezoekt voetballer Matthieu Delpierre van FC Utrecht.

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 27 april door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie