Uitzending
RAYMANN! - Frits Barend

Frits Barend

RAYMANN!

22-11-2014

| 4784 x bekeken | 0 reacties
9
Jörgen Raymann ontvangt deze week journalist en presentator Frits Barend. Natuurlijk kennen we hem van het populaire programma ‘Barend en Van Dorp’ maar Frits is ook de succesvolle uitgever van het sportblad ‘Helden’ . De vierde aflevering van RAYMANN! staat geheel in het teken van vrijheid en onafhankelijkheid.

Shay gaat de straat op om te onderzoeken wat de mensen verstaan onder vrijheid en onafhankelijkheid. Frits Barend vertelt hoe hij vrijheid ziet in zijn persoonlijke leven maar ook in de wereld van de sport.

Het is tante Es eindelijk gelukt weer een item te bemachtigen in de show. Deze week neemt ze een kijkje in de keuken van Bridget Maasland. Professor Kwaku Kdongo en Uma Kdongo komen speciaal voor het thema vrijheid en onafhankelijkheid langs in de show met de Kwaku Kdongo Onafhankelijkheid Kwis. In RAYMANN! betaalt speelt het publiek weer mee voor het astronomische bedrag van € 150,. Met Quintis Ristie genieten we van de hilarische gesprekken die plaatsvinden bij de kapper op de Rotterdamse Kruiskade.

In deze uitzending van RAYMANN! waren Frits Barend en Bridget Maasland te gast. Quintis Ristie deed in deze uitzending verslag voor RAYMANN!. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma RAYMANN! met de titel Frits Barend werd uitgezonden op zaterdag 22 november door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie