Uitzending
RAYMANN! - 6-12-2014

6-12-2014

RAYMANN!

2032 x bekeken | 0 reacties
7
Jörgen Raymann ontvangt deze week zangeres en actrice Babette van Veen in de uitzending. Babette staat bekend om haar rol als Linda in de serie GTST en als een derde van de popgroep Linda Roos & Jessica. Momenteel is ze door het hele land te zien met haar voorstelling ‘Hartenvrouw’ en is ze de ambassadrice van Stichting Het Vergeten Kind.

In deze zesde aflevering van RAYMANN!, die in het teken staat van opvoeding, bespreekt Jörgen met Babette de manier waarop zij haar twee kinderen opvoedt. Shay gaat de straat op en onderzoekt wat de mensen vroeger vanuit huis hebben meegekregen.

Tante Es is deze week op bezoek bij de beste cabaretier van Nederland, Najib Amhali, waar zij twee exclusieve nieuwtjes weet los te krijgen. Oude bekende

Achmed de buurtslager speelt de ’Achmed’s Opvoed Weetjes quiz’.

In RAYMANN! betaalt speelt het publiek weer mee voor het astronomische bedrag van € 150,. Met Quintis Ristie genieten we van de hilarische gesprekken die plaatsvinden bij de kapper op de Rotterdamse Kruiskade.

Quintis Ristie deed in deze uitzending verslag voor RAYMANN!. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma RAYMANN! werd uitgezonden op zaterdag 6 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie