Uitzending
RAYMANN! - Zo: RAYMANN

Zo: RAYMANN

RAYMANN!

13-4-2014

| 1625 x bekeken | 0 reacties
8
Zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van zo:RAYMANN! Met in de uitzending: René van Kooten en Jamai Loman!

Tante Es ontvangt in deze uitzending: musicalster René van Kooten! Momenteel is hij te zien in de musical ‘Jersey Boys’ en eerder speelde hij rollen in ‘Aida’, ‘Beauty and the Beast’ en ‘Les Misérables’. Vorig jaar was hij samen met Jörgen te zien in The Passion, als Jezus.

In Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen iedere week een prominent persoon, die hij een aantal vragen stelt. ‘Razende reporter’ Shay Kreuger stelt vragen aan mensen op straat. Op 19 april is de landelijke dag tegen pesten en de komende week wordt daar in verschillende TV-programma's aandacht aan besteed. Jörgen praat met Jamai Loman die vorig jaar een platform tegen pesten lanceerde.

In Quintis op weg naar het WK is er deze zondag aandacht voor Duitsland. Bij NEC bezoekt Quintis de Duitsers Tobias Haitz en Christoph Hemlein.

Deze week staat cabaretier Dolf Jansen op het podium. In de Identiteit van Nederland bespreekt hij zijn passie en de fascinatie die Nederlanders hebben met hardlopen.

Ook deze week bespreken De Mannen van de Straat de actualiteit.

De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma zo:Raymann met de titel Zo: RAYMANN werd uitgezonden op zondag 13 april door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie