Uitzending
RAYMANN! - 13-12-2014

13-12-2014

RAYMANN!

2141 x bekeken | 0 reacties
8
Jörgen Raymann ontvangt deze week zangeres en presentatrice Angela Groothuizen in de uitzending. Als Dolly Dot veroverde Angela in de jaren tachtig de harten van het grote publiek. In 1988 maakte ze de overstap naar televisie en presenteerde ze onder meer ‘Wie is de Mol’. Tegenwoordig is Angela vast jurylid van ‘The Voice Kids’. Vanaf 29 januari tourt Angela samen met Nico Brandsen langs de theaters in het land met haar voorstelling ‘Eeuwige Jeugd’ .

In deze zevende aflevering van RAYMANN!, die in het teken staat van muziek, bespreekt Jörgen met Angela haar liefde voor muziek.

Shay gaat de straat op en onderzoekt wat muziek in mensen naar boven brengt. Tante Es is deze week op bezoek bij The Queen Of Soul Edsilia Rombley.

Professor Kwaku K. Kdongo en Uma Kdongo zijn deze week terug met de Kwaku Kdongo Kwis. Deze zaterdag staat de quiz in het teken van Black Music weetjes.

Quintis Ristie deed in deze uitzending verslag voor RAYMANN!. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Deze uitzending van het programma RAYMANN! werd uitgezonden op zaterdag 13 december door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie