Uitzending
Pauw - 17-5-2019

17-5-2019

Pauw

2560 x bekeken | 0 reacties
6
We praten met de topscorer allertijden van het Nederlands Elftal: Robin van Persie. In de 102 wedstrijden die hij speelde voor Oranje scoorde hij 50 keer. Hij werd speler van jaar in Engeland, de zwaarste competitie van de wereld en haalde met Oranje de WK-finale. Na een carrière van 17 jaar bij onder andere Feyenoord, Arsenal en Manchester United nam de spits zondag groots afscheid in de Kuip. Vanavond is hij te gast, samen met Henk Spaan, die de carrière van de Rotterdammer op de voet heeft gevolgd.

De voorzitter van Tweede Kamer Khadija Arib over de viering van 100 jaar algemeen kiesrecht. Vandaag wordt dat gevierd in de Ridderzaal in Den Haag in aanwezigheid van de koning en de koningin.

Rapper Ali B. schreef samen met organisatiedeskundige Karin Manuel een managementboek. Wat kunnen managers leren van Ali B's oog voor talent?

In deze uitzending van Pauw waren Ali B., Henk Spaan, Khadija Arib en Robin van Persie te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 17 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie