Uitzending
Pauw - 21-5-2019

21-5-2019

Pauw

1831 x bekeken | 0 reacties
7
JA! Zo heet de persoonlijke voorstelling van Nasrdin Dchar, gebaseerd op de weg naar zijn eigen huwelijk. Over de discussies met zijn Nederlands-Indische vrouw, de do's-and-don'ts als Marokkaanse familie wordt uitgenodigd en waar je De Kus plaatst, na het jawoord. Maar ook over het belang van een goed huwelijk, en waarom ja-zeggen beter is dan negativisme. Nasrdin kruipt op 2 juni ook in een andere rol, die van bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand. Dan trouwt hij, in Amsterdam na zijn voorstelling, Meddy Karmaoui en Robin Bongers. Zij voelden zich aangesproken door de voorstelling en wilden graag op het podium trouwen. Nasrdin, Meddy en Robin zijn te gast.

Vandaag werd bekend dat Özcan Akyol het Boekenweekessay gaat schrijven. Niet geheel toevallig is het thema van de komende Boekenweek hem op het lijf geschreven: Rebellen en dwarsdenkers. Wie zijn de favoriete dwarsdenkers van Özcan Akyol en tegen welke heilige huisjes schopt hij zelf het liefst? Vanavond praat hij erover.

Ook te gast: Lodewijk Asscher (PvdA).

In deze uitzending van Pauw waren Lodewijk Asscher en Nasrdin Dchar te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 21 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie