Uitzending
Pauw - 13-5-2019

13-5-2019

Pauw

1946 x bekeken | 0 reacties
7
Na een paar jaar afwezigheid begint deze week het nieuwe seizoen van Obese, waarin deelnemers opnieuw de strijd aan gaan met de kilo's. Angela Groothuizen neemt dit seizoen de presentatie voor haar rekening en neemt deelnemers Wesley en Johanna mee.

Cabaretier Micha Wertheims nieuwste show, Voor Alle Duidelijkheid, wordt door alle pers bejubeld. In 2016 stond hij twee keer voor een uitverkocht Carrť en nu staat hij daar, op 27 mei, opnieuw. Hij schuift aan om te praten over cabaret, talkshowgasten die overal verstand van lijken te hebben en 'een voorstelling die helemaal nergens over gaat'.

Op het dark web blijken mannen in besloten netwerken veelvuldig beelden te delen waarop Nederlandse kinderen worden misbruikt. Het gaat om honderden kinderen, en elke week komt er nieuw materiaal bij, ook van kinderen die nog actief worden misbruikt. Aan tafel techjournalist DaniŽl Verlaan van RTL Nieuws, die undercover ging op het darkweb en de netwerken ontdekte en Ben van Mierlo, hoofd Team Bestrijding Kinderporno bij de politie.

Politiek redacteur Peter Kee doet verslag van het Europese lijsttrekkersdebat, dat wordt gehouden in de Prinsenhof in Delft en uitgezonden in Nieuwsuur (22:00 uur/ NPO 2). Het is het eerste grote televisiedebat in aanloop naar de Europese Parlementsverkiezingen van 23 mei. Deelnemers zijn lijsttrekkers van alle partijen die momenteel in de Tweede Kamer vertegenwoordigd zijn en ook meedoen.

In deze uitzending van Pauw was Angela Groothuizen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 13 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie