Uitzending
Pauw - 16-5-2019

16-5-2019

Pauw

2534 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast: Xander van der Wulp en Wouter de Winther.

Pauw volgt ook nu weer direct na de halve finale van het Songfestival. Met namens Nederland natuurlijk Duncan Laurence, maar ook met zijn grote concurrenten Rusland, Zwitserland en Zweden. De analisten aan tafel bij Jeroen zijn Gerard Joling, Jamai Loman en Emma Wortelboer. De laatste geeft zaterdag namens de Nederlandse vakjury de punten in de finale-uitzending, maar mag zelf niet stemmen.

'Heb jij nog weleens aan ons gedacht?' Ali Speksnijder schreef een brief aan de moordenaar van haar broer Cornelis. Wie die moordenaar is weet ze niet. De zaak van Cornelis bleef onopgelost. Net zoals 1000 andere zaken in Nederland. Meerdere nabestaanden schreven indringende brieven in de hoop dat de moordenaar van hun geliefden ooit gaan praten. Ook Wil Vreeburg schreef een brief over de moord op haar dochter Caroline en Nicoline Janssen-de Niet over het niet weten wie er schuldig is aan de moord op haar broer Jan. Vanavond vertellen zij erover.

In deze uitzending van Pauw waren Emma Wortelboer, Gerard Joling en Jamai Loman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 16 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie