Uitzending
Pauw - 15-5-2019

15-5-2019

Pauw

3237 x bekeken | 0 reacties
4
Misdaadjournalist Peter R. de Vries staat op de dodenlijst van de meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan Taghi. Tenminste, daar waarschuwde het OM de misdaadjournalist een aantal weken geleden voor. Maar vandaag nam de crimineel zelf contact met de Vries op en ontkende alles. Peter R. de Vries schuift aan om zijn verhaal te vertellen.

Frits Sissing maakt bekend hoeveel geld er is opgehaald bij de actie 'Nederland Staat op tegen Kanker.'

Televisie-recensenten Angela de Jong (AD) en Renate van der Bas (Trouw) maken vanavond de nominaties bekend voor de Zilveren Nipkowschijf.

Het is een spannende week voor veehouders in Nederland. Een congres van dierenactivisten afgelopen weekend in Amsterdam leidde tot een bezetting bij een varkensboer in Boxtel. Varkensboeren Willy Vos en Theo Vernooij zijn niet te spreken over dit soort acties zijn bang dat hun bedrijven weer belaagd worden. 'Meat the Victims'-actievoerders Jonathan en Alix schuiven aan om te vertellen over het belang van dit soort acties in Nederland.

In deze uitzending van Pauw waren Frits Sissing en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 15 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie