Uitzending
Pauw - 20-4-2017

20-4-2017

Pauw

1022 x bekeken | 0 reacties
7
BLØF
BLØF viert feest, hun twaalfde Concert at Sea was binnen een half uur uitverkocht. Naast Anouk, UB40, Doe Maar en Broederliefde maakt leadzanger Paskal Jakobsen in de uitzending de overige line-up bekend. De band uit Zeeland bestaat ook nog eens 25 jaar. Met Jakobsen kijken we terug op succesvolle maar ook veelbewogen jaren.

Charles Groenhuijsen en Marike Stellinga
De wittebroodsweken zijn bijna voorbij. De eerste 100 dagen van Trump zitten er bijna op. Tijd om de balans op te maken. Dat doen we met Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen en NRC-journalist Marike Stellinga.

Max Westerman zoekt rust
Voormalig VS-correspondent Max Westerman woonde dertig jaar in New York, de stad van ambitie, hoge werkdruk en altijd het beste uit jezelf willen halen. Sinds een aantal jaar is hij verhuisd naar Rio, waar hij bewust kiest voor een leven dat meer in balans is dan voorheen. In de serie ‘Max zoekt rust’ gaat hij terug naar de basis van yoga. Voorheen zag hij een yogales als een rustpunt van een drukke werkdag, maar nu wil hij zich verdiepen in yoga als levenswijze.

In deze uitzending van Pauw waren Charles Groenhuijsen, Marike Stellinga en Max Westerman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 20 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie