Uitzending
Pauw & Witteman - 9-9-2009

9-9-2009

Pauw & Witteman

1449 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Dries van Agt, Bertolf Lentink, Sonja Claes, Chris Hölsken.

Dries van Agt
Van Dries van Agt verschijnt morgen het boek Een schreeuw om recht, waarin de oud-premier fel van leer trekt tegen de staat Israël. Van Agt strijdt al langer voor de Palestijnse zaak. Onlangs werd zijn diplomatieke paspoort afgenomen door de overheid.

Bertolf Lentink
Vanmiddag speelde Bertolf op het dak bij Pauw & Witteman het beroemde rooftop concert van The Beatles uit 1969 na. Vanavond is hij te gast en na P&W is het hele concert te zien op Nederland 1. Het rooftop concert van Bertolf is een hommage aan The Beatles, op de dag dat de geremasterde CD-box van de band uitkomt. Bertolf Lentink, is zijn hele leven al fan van The Beatles en heeft een Beatles tributeband opgericht waarmee hij de afgelopen jaren regelmatig het repetoire van het roemruchte viermanschap heeft gespeeld. Zelf staat hij op dit moment in de top-tien met zijn nummer Mr. Light.

Sonja Claes en Chris Hölsken.
Chris Hölsken, de woordvoerder van Stop Kinderporno NU plaatste informatie over pedoseksuelen in het Belgische Heusden-Zolder. Volgens Hölsken een 'pedo-dorp'. Sonja Claes, burgemeester van Heusden-Zolder, deed vervolgens aangifte tegen Hölsken. Aan tafel bij Pauw & Witteman gaan Claes en Hölsken met elkaar in debat.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 9 september door de VARA en de NPS. Te gast waren Bertolf Lentink en Dries van Agt. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie