Uitzending
Pauw & Witteman - 14-9-2009

14-9-2009

Pauw & Witteman

800 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: fractievoorzitters Mark Rutte (VVD), Agnes Kant (SP), Femke Halsema (GroenLinks) en Alexander Pechtold (D66) blikken vooruit op de Miljoenennota.

Femke Halsema
Fractievoorzitter Femke Halsema presenteert de tegenbegroting van GroenLinks: hypotheekrenteaftrek beperken, een groene economie en niet bezuinigen, maar investeren zoals in werkgelegenheid.

Alexander Pechtold
Fractievoorzitter Alexander Pechtold presenteert de tegenbegroting van D66: onder meer de woning- en arbeidsmarkt aanpakken en 1 miljard investeren in kennis en onderwijs.

Agnes Kant
Fractievoorzitter Agnes Kant presenteert de tegenbegroting van de SP: AOW moet op 65 jaar blijven, geld naar zorg en onderwijs in plaats van naar het bedrijfsleven en grenzen aan de hoogste inkomens.

Mark Rutte
Fractievoorzitter Mark Rutte presenteert de tegenbegroting van de VVD: onder meer bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking, minder subsidie aan de re´ntegratiemarkt en jongeren weer op de arbeidsmarkt helpen.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 14 september door de VARA en de NPS. Te gast waren Agnes Kant, Alexander Pechtold, Femke Halsema en Mark Rutte. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie