Uitzending
Pauw & Witteman - 6-5-2014

6-5-2014

Pauw & Witteman

2143 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Sharon Gesthuizen, Eric Arnold, Hind en Frits Huffnagel

Eric Arnold
Bergbeklimmer Eric Arnold vertrok begin april naar Nepal om aan zijn expeditie naar de top van de Mount Everest te beginnen. Helaas moest hij zijn expeditie staken door een tragisch ongeval. Vanavond vertelt hij over de gevaren van de tocht en wat er allemaal gebeurde tijdens zijn expeditie.

Sharon Gesthuizen
Drie ontvoerde Nederlanders zitten nog steeds vast in Nigeria. Vermoedelijk gekidnapt door ‘militanten’. Ze bezochten het land met de Nigeriaanse milieu-activist Sunny Ofehe. Ruim drie jaar geleden ging dezelfde Sunny met Kamerlid Sharon Gesthuizen om de vervuiling en de diefstal van de oliewinning te onderzoeken. Het gezelschap werd gekidnapt en vier uur later vrijgelaten. Vanavond vertelt Gesthuizen over het corrupte land en de ontvoering.

Cornald Maas
In Kopenhagen is vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie songfestival. Waylon en Ilse de Lange vertegenwoordigen Nederland met het liedje 'Calm after the storm'. Gaat Nederland de finale halen of is meedoen wederom belangrijker dan winnen? We evalueren het optreden met voormalig deelnemer en zangeres Hind en songfestival fan Frits Huffnagel. Ook zal Cornald Maas de laatste facts geven, live vanuit Kopenhagen.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Cornald Maas en Sharon Gesthuizen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 6 mei door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie