Uitzending
Pauw & Witteman - 4-12-2012

4-12-2012

Pauw & Witteman

1415 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Hala Naoum Néhmé, Ronald Mauer, Bernard Fransen, Frits Barend en Peter Verhaar.

Ronald Mauer, Bernard Fransen en Frits Barend
De drie jongens die zijn opgepakt voor mishandeling van grensrechter Richard Nieuwenhuizen worden onder meer verdacht van doodslag, mishandeling en openlijke geweldpleging. Dat heeft het Openbaar Ministerie vandaag bekendgemaakt. Vanavond zijn de voorzitter van het KNVB-amateurvoetbal Bernard Fransen, wethouder Sport van het stadsdeel Amsterdam Nieuw West Ronald Mauer en journalist Frits Barend bij Pauw & Witteman te gast. Zij reageren op de kritiek die is ontstaan na de dood van de grensrechter van SC Buitenboys.

Naoum Néhmé
Amerika verhoogt de druk op de Syrische regering om de inzet van chemische wapens tegen de Syrische bevolking te voorkomen. Ook NAVO-chef Rasmussen liet vandaag weten dat het mogelijk gebruik van de wapens door het regime van de Syrische president Bashar al-Assad onacceptabel is. De internationale gemeenschap zal hier dan ook direct op reageren. De Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken Hillary Clinton heeft laten weten dit onder geen beding te accepteren.Hala Naoum Néhmé is politicoloog en afkomstig uit Syrië. Ze gaat vanavond in Pauw & Witteman in op de dreigende situatie in het land.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 4 december door de VARA en NTR. Te gast was Frits Barend. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!