Uitzending
Pauw & Witteman - 11-12-2012

11-12-2012

Pauw & Witteman

1222 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Katja Schuurman, Frits Bolkestein, Adriaan van Dis en Gert-Jan Segers.

Frits Bolkestein
Voormalig VVD-leider en oud-eurocommissaris Frits Bolkestein waarschuwt voor het tekenen van de nieuwe Europese begrotingsregels. Als premier Rutte hier wel mee instemt gaat het Nederland volgens Bolkestein miljarden kosten. Mark Rutte moet de plannen om een aparte begroting voor de eurozone op te richten en euro-obligaties uit te geven dan ook blijven afwijzen. Dat schrijft de voormalig VVD-leider samen met voormalig PvdA-Tweede Kamerlid Arie van der Hek in een opiniestuk in De Volkskrant.Vanavond is Frits Bolkestein in Pauw & Witteman te gast om uit te leggen waarom hij denkt dat de Europese begrotingsregels Nederland zo veel gaat kosten.

Adriaan van Dis
Schrijver en programmamaker Adriaan van Dis is de schrijver van het Groot Dictee der Nederlandse Taal van 2012. Deze jaarlijkse nationale spellingtoets beleeft zijn 23ste editie. Presentatoren zijn Philip Freriks en Martine Tanghe en de jury staat onder leiding van advocaat Inez Weski. Vanavond in Pauw & Witteman gaat Van Dis in op het belang van spelling en de ontwikkeling daar in. En hoe goed is hij zelf in spellen?

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 11 december door de VARA en NTR. Te gast waren Adriaan van Dis, Katja Schuurman en Frits Bolkestein. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!