Uitzending
Pauw & Witteman - 7-12-2012

7-12-2012

Pauw & Witteman

1298 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Edith Schippers, Hans Werdmolder, Hans Goedkoop, Rene Sperling en Jurrie Mulier.

WerdmŲlder en Schippers over gevolgen voetbalgeweld.
De politie heeft vandaag opnieuw een 16-jarige jongen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de fatale mishandeling van de grensrechter Richard Nieuwenhuizen. De verdachte is de vierde jongen die aangehouden is in deze zaak. De voetbalbond de KNVB is een campagne gestart met als slogan: 'Zonder respect geen voetbal'. De poster is vanaf vandaag in alle landelijke dagbladen te vinden.

Mulier en Sperling over hun reddingsacties.
Gisteravond zijn de reddingacties op de Noordzee afgerond. Daarmee is een einde gekomen aan de zoektocht naar overlevenden van de scheepsramp die afgelopen woensdag plaats vond. Een vrachtschip zonk na een aanvaring met een containerschip. In totaal werden dertien bemanningsleden met een helikopter uit reddingsvlotten gehesen. Vijf mensen zijn overleden en zes worden nog vermist.

Hans Goedkoop over serie 'De Gouden Eeuw'.
Tijdens de Gouden Eeuw domineerde Nederland de wereldzeeŽn. De wetenschap en kunst bloeiden op. Inwoners werden rijker en daarmee de verschillen met de armen groter. De VPRO en de NTR brengen samen een serie uit over deze belangrijke periode in de Nederlandse geschiedenis. De Gouden Eeuw bestaat uit dertien delen en zal worden gepresenteerd door historicus Hans Goedkoop.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 7 december door de VARA en NTR. Te gast waren Hans Goedkoop en Edith Schippers. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!