Uitzending
Pauw & Witteman - 5-12-2012

5-12-2012

Pauw & Witteman

2087 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Henk Krol, Jony Ferket, Georg Wessels, Mischa de Winter en Abdeljalil Kaddour.

Mischa de Winter en Abdeljalil Kaddour
"Politiek en media blind voor racistisch geweld Marokkanen. We hebben geen voetbalprobleem maar een Marokkanenprobleem." Dat twitter PVV-leider Geert Wilders vandaag over de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen afgelopen weekend. Hoogleraar maatschappelijke opvoedstukken Mischa de Winter en journalist Abdeljalil Kaddour analyseren dit voetbalgeweld. Is het volgens hem een Marokkanenprobleem kan het net zo goed voorkomen bij autochtone jongeren? En in hoeverre speelt de leeftijd en opvoeding van de jongens een rol bij geweldpleging?

Henk Krol en Jony Ferket
Fractieleider van de ouderenpartij 50PLUS Henk Krol en lid van de jongerengroep G500 Jony Ferket gaan in debat over het pensioenstelsel. Het nieuws van pensioenfonds Zorg en Welzijn dat zij af wil van een ‘gegarandeerd pensioen’ zorgt voor veel onrust. Financieel expert Peter Verhaar sprak gisteren over het nieuwe pensioenstelsel in Pauw & Witteman.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 5 december door de VARA en NTR. Te gast was Henk Krol. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!