Uitzending
Pauw & Witteman - 27-11-2012

27-11-2012

Pauw & Witteman

1039 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Wouter Koolmees, Ewald Engelen, Beatrice de Graaf en Elsken van der Wall.

Wouter Koolmees en Ewald Engelen
De financiŽle noodsteun aan Griekenland gaat door. Dat hebben de ministers van FinanciŽn uit de eurolanden de afgelopen nacht besloten. De noodhulp gaat Nederland zo'n 1 miljard euro kosten. De oppositiepartijen zijn het niet eens met de noodhulp. Vooral premier Mark Rutte wordt verweten opnieuw een belofte uit zijn verkiezingscampagne te breken.

Beatrice de Graaf
In haar boek Gevaarlijke vrouwen portretteert terrorisme-expert en hoogleraar Beatrice de Graaf tien terrorismeverdachten, waaronder de Nederlandse FARC-strijdster Tanja Nijmeijer.

Elsken van der Wall
Morgen zal de AVRO een speciaal programma uitzenden in het kader van de actie Sta op tegen kanker. In de gelijknamige tv-show wordt onder leiding van de presentatoren Frits Sissing en Kim-Lian van der Meij geld ingezameld voor onderzoek tegen de ziekte. Sta op tegen kanker is een initiatief van KWF Kankerbestrijding.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Beatrice de Graaf en Ewald Engelen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 27 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie