Uitzending
Pauw & Witteman - 6-12-2012

6-12-2012

Pauw & Witteman

1047 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Willemijn Maas, Frits Wester, Jean-Pierre Geelen, Marjolein Faber, Peter R. de Vries.

Peter R. de Vries
Jasper S. heeft de moord op en verkrachting van Marianne Vaatstra bekend. De 45-jarige man uit Oudwoude verklaarde vandaag tijdens een verhoor bij de politie dat hij Marianne in de nacht van 1 mei 1999 in een weiland aan de Keningswei in Veenklooster heeft verkracht en van het leven heeft beroofd. Dat liet het Openbaar Ministerie vandaag weten. "Is bekentenis Jasper S. een verrassing? Nee... hier viel niet aan te ontkomen. Alleen schriftgeleerden meenden dat er een opening was." Dat twittert misdaadverslaggever Peter R. de Vries over dit nieuws. Vanavond in Pauw & Witteman gaat hij uitgebreid in op de bekentenis van Jasper S.

Frits Wester en Marjolein Faber
PvdA-staatssecretaris van Economische Zaken Co Verdaas is per direct afgetreden. Dat heeft hij vandaag bekend gemaakt in een persconferentie. In zijn verklaring zei hij 'de Kamer niet verder te willen belasten' met een discussie over zijn declaratiegedrag. Hij treedt af omdat hij als staatssecretaris een voorbeeldfunctie heeft. Hierover zijn parlementair journalist van RTL Nieuws Frits Wester en PVV-fractievoorzitter in Gelderland Marjolein Faber vanavond bij Pauw & Witteman te gast.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 6 december door de VARA en NTR. Te gast waren Frits Wester, Peter R. de Vries en Jean-Pierre Geelen. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!