Uitzending
Pauw & Witteman - 30-11-2012

30-11-2012

Pauw & Witteman

1259 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Bram Buunk, Jim Stolze, Katja Schuurman, René Gude, Leonard van Munster en Peter van Uhm.

Ondanks alle commotie rond zijn frauduleuze praktijken van de afgelopen vijftien jaar, heeft voormalig sociaal-psycholoog Diederik Stapel vandaag zijn autobiografie uitgebracht. In zijn boek Ontsporing laat hij de lezer toe in zijn belevingswereld. Hierin lijkt hij een 'eenzame en onzekere man' die zich talloze keren laat verleiden tot fraude.

Vandaag is de vierde editie van TEDx Amsterdam in de Stadsschouwburg. Op dit jaarlijks terugkomend evenement presenteren denkers en doeners inspirerende ideeën aan het publiek.

Deze zogeheten TED-talks worden onder meer gegeven door mensen uit de wereld van de technologie, entertainment, design, wetenschap, bedrijfsleven en onderwijs. De onderwerpen worden op een simpele manier uiteengezet waardoor het ook voor een leek goed te volgen is.

Actrice en presentatrice Katja Schuurman, filosoof René Gude en kunstenaar Leonard van Munster zijn drie van de sprekers het TEDx Amsterdam vandaag. Voormalig commandant der Nederlandse strijdkrachten Peter van Uhm gaf vorig jaar een onvergetelijke speech op het event. Vanavond zijn zij te gast in Pauw & Witteman.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Katja Schuurman, Peter van Uhm en René Gude te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 30 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!