Uitzending
Pauw & Witteman - 23-11-2012

23-11-2012

Pauw & Witteman

1031 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Martin Jan Schalij, Willeke Pietersma, Viggo Waas, Peter Heerschop, Joep van Deudekom, Cecilia Bartoli en Jan Willem de Vriend.

Vier cardiologen van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse moeten per direct hun werkzaamheden neerleggen. Dit werd gisteren door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) besloten naar aanleiding van de dood van een 72-jarige patiŽnt. De nabestaanden van de overleden man hebben deze week aangifte gedaan.

NUHR bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet gevierd worden vindt de cabaretgroep die bestaat uit Viggo Waas, Peter Heerschop en Joep van Deudekom. Daarom spelen ze in de week van 26 november tot 1 december de Nacht van NUHR in de Kleine Komedie in Amsterdam.

Op haar nieuwe album Mission zingt Cecilia Bartoli aria's van de vergeten operacomponist Agostino Steffani. De Italiaanse diva toert met dit project langs concertzalen en staat zondag in het Concertgebouw in Amsterdam. Ze wordt begeleid door het Kammerorchester Basel.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 23 november door de VARA en NTR. Te gast waren Jan Willem de Vriend, Joep van Deudekom, Peter Heerschop en Viggo Waas. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie