Uitzending
Pauw & Witteman - 3-11-2011

3-11-2011

Pauw & Witteman

1685 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Peter Verhaar, Ingeborg Beugel, Olcay Gulsen, Harald Swinkels en Bas Witvoet.

Peter Verhaar en Ingeborg Beugel
Discussie over het wel of niet aftreden van de Griekse premier George Papandreou, spoedoverleg met de parlementsleden van zijn eigen partij, wel of toch maar geen referendum onder de Griekse bevolking, een spoedzitting van het gehele Griekse kabinet: de ontwikkelingen in de crisis rond Griekenland stonden ook vandaag niet stil. Vanavond bespreken oud-Griekenland correspondent Ingeborg Beugel en de oprichter van de Alex Beleggingsbank Peter Verhaar het laatste nieuws rond de Griekse crisis.

Olcay Gulsen, Harald Swinkels en Bas Witvoet
Er waren problemen in IJsland, er zijn problemen in Griekenland, en ItaliŽ en Spanje balanceren ook op de rand van de afgrond. De Europese economie staat er niet florissant voor. In Pauw & Witteman komen vanavond drie ondernemers praten over hun poging om in het economische noodweer hun hoofd boven water te houden.

In deze uitzending van Pauw & Witteman was Ingeborg Beugel te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op donderdag 3 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie