Uitzending
Pauw & Witteman - 31-10-2011

31-10-2011

Pauw & Witteman

2116 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Mark Vijn, Noortje Herlaar, Jacobine Geel, Kees van der Staaij, Pieter van Os, Arjan Ederveen.

Mark Vijn en Noortje Herlaar
Producent Mark Vijn heeft vandaag laten weten dat zijn musical De Producers al na één volle week stopt. Vijn en hoofdrolspeelster Noortje Herlaar schuiven vanavond aan bij Pauw & Witteman om het voortijdig einde te bespreken.

Kees van der Staaij, Jacobine Geel en Pieter van Os
Verdeeldheid binnen de partij rond de beslissing van minister Leers om de Angolese jongen Mauro terug te sturen naar zijn geboorteland, het gebrek aan een aansprekende partijleider en een nieuw diepterecord in de peilingen: het is crisis binnen het CDA. Theoloog en voorzitter van de CDA-commissie Nieuwe woorden, nieuwe beelden Jacobine Geel en politiek verslaggever van het NRC Pieter van Os gaan vanavond in op het CDA-congres en de kwestie Mauro. Fractievoorzitter van de SGP Kees van der Staaij verklaart vanavond in Pauw & Witteman het standpunt van zijn partij in de Mauro-kwestie.

Arjan Ederveen
We kennen hem al als acteur, schrijver, Theo van Thea en zelfs als presentator van het 'ongewone tuinprogramma' Wroeten. Nu voegt Arjan Ederveen zijn eerste soloprogramma toe aan zijn oeuvre: Ederveenzaamheid. Zijn one-manshow gaat over eenzaamheid, maar ook over showbizz, politiek en het dagelijks leven. En hoewel het een solovoorstelling heet, staat Ederveen er niet helemaal alleen voor. Hij betrekt ook het publiek en zijn hond Stuk bij de voorstelling. Ederveenzaamheid gaat donderdag 3 november in première, Arjan Ederveen schuift vanavond aan in Pauw & Witteman.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 31 oktober door de VARA en NTR. Te gast waren Arjan Ederveen, Jacobine Geel, Kees van der Staaij en Noortje Herlaar. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie