Uitzending
Pauw & Witteman - 8-11-2011

8-11-2011

Pauw & Witteman

1199 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Martin Simek, Frans Timmermans, Janine van den Ende, Lita Cabellut en Philippe Remarque.

Martin Simek en Frans Timmermans
Er komt een eind aan bijna tien jaar Berlusconi. De Italiaanse premier is bereid op te stappen zodra het parlement de plannen voor economische hervorming heeft goedgekeurd. Dat zal waarschijnlijk volgende week gebeuren. Martin Šimek volgde Berlusconi, samen met journalist Anne Branbergen, een jaar lang op de voet om te onderzoeken hoe het kan dat de politieke spelregels op hem geen vat hebben. PvdA-Tweede Kamerlid Frans Timmermans kent Berlusconi uit zijn vorige functie als staatssecretaris van Europese Zaken. Tijdens Timmermans' staatssecretariaat heeft Berlusconi zich uit aardig wat crises gered.

Philippe Remarque
Hij begon als outsider, werd favoriet in de peilingen, maar ziet nu zijn kansen om de Republikeinse presidentskandidaat te worden rap kleiner worden. Herman Cain wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Doordat Bialek in de openbaarheid treedt vormt ze een veel grotere bedreiging voor Cain dan de drie anonieme vrouwen. Ondertussen heeft zich bij de Washington Examiner een vijfde vrouw aangediend. Zij zegt dat Cain haar na een date liet zitten met een rekening van honderden euro's. Philipe Remarque is de hoofdredacteur van de Volkskrant, en heeft in Washington D.C. gewerkt als correspondent.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 8 november door de VARA en NTR. Te gast waren Frans Timmermans en Martin Simek. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie