Uitzending
Pauw & Witteman - 9-11-2011

9-11-2011

Pauw & Witteman

3092 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Bram Moszkowicz, Peter Verhaar, Ingeborg Beugel en Ivo Niehe.

Ingeborg Beugel en Peter Verhaar
De Griekse politici zijn nog niet klaar met de onderhandelingen over een nieuwe regering. Morgen vergaderen zij verder, zo liet de Griekse premier Papandreou vandaag weten. De te vormen regering zal een tijdelijke zijn. In februari zijn er nieuwe verkiezingen. Oud-correspondent in Griekenland Ingeborg Beugel en de oprichter van de Alex Beleggingsbank Peter Verhaar bespreken de ontwikkelingen in Griekenland.

Bram Moszkowicz
President van de Amsterdamse rechtbank mr. Carla Eradus beschuldigt advocaat Bram Moszkowicz van spionage in het Wilders-proces. Dat meldt de Telegraaf vandaag. Moszkowicz is woedend op de in zijn ogen onterechte beschuldigingen van de rechtbank. Reden van de beschuldigingen is dat de advocaat zich tijdens het proces tegen de PVV-leider Geert Wilders liet bijstaan door een medewerkster die eerder als griffier voor de rechtbank werkte. De medewerksters zou volgens Eradus bij een collega hebben geïnformeerd over het Wilders-dossier.

Ivo Niehe
Aan het rijtje televisiepresentator, -producer en programmamaker kan Ivo Niehe een nieuwe discipline toevoegen: theatershowman. Vorige maand ging hij zelfs internationaal en stond hij met de voorstelling Montand et Les Femmes in het Théâtre Mogador in Parijs. De voorstelling is een ode aan zijn grote idool Yves Montand. Niehe vertelt over zijn held aan de hand van beelden van zijn interview met Montand, een paar weken voor zijn dood opgenomen thuis in Parijs. Dit was gelijk het laatste interview met Yves Montand. Ook staat Niehe in de Nederlandse theaters met zijn nieuwe voorstelling Ivo Niehes Jubileumshow. De première is vrijdag in het De La Mar Theater in Amsterdam. De persoonlijke onemanshow gaat over het leven van Niehe, die net 65 is geworden. Vanavond in Pauw & Witteman vertelt Ivo Niehe over zijn avontuur in Parijs, zijn nieuwe Jubilieumshow en kijkt hij terug op wat hij in zijn leven bereikt heeft.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 9 november door de VARA en NTR. Te gast waren Bram Moszkowicz, Ingeborg Beugel en Ivo Niehe. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie