Uitzending
Pauw & Witteman - 31-3-2014

31-3-2014

Pauw & Witteman

1252 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Gerard Spong, Lavinia Meijer, Olav Haazen, Holland Symfonia, Wilma Mansveld, Joram Lürsen en Fons Markies

Henk Spaan
Gisteren won Ajax van FC Twente met 3-0 en daarmee lijkt het vierde opeenvolgende landskampioenschap veiliggesteld. Henk Spaan wijdt het succes van Ajax aan trainer Frank de Boer en legt vanavond uit waarom.

Kees van der Staaij
Als het aan de SGP ligt stoppen de bezuinigingen op defensie direct en dient de begroting te worden opgeschroefd. De krijgsmacht heeft namelijk grote budgetaire problemen en met bijvoorbeeld de oplopende spanningen in de Oekraine is dit onwenselijk. Fractievoorzitter van de SGP en tevens oud-tankcommandant Kees van der Staaij verklaart zich vanavond nader.

Els Lokker, Benedicte Ficq en Octave D
Het Openbaar Ministerie vindt haar uitspraken over de fatale schietpartij in Deurne niet voorbarig. Terwijl het onderzoek nog loopt meldt het OM dat het neerschieten van de overvallers lijkt te zijn gedaan uit noodweer. Dit zorgde voor veel kritiek op justitie. We praten erover met Els Lokker, weduwe van de Haagse juwelier Stratmann, advocaat Benedicte Ficq en voormalig beroepscrimineel Octave D.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Henk Spaan, Joram Lürsen, Gerard Spong, Lavinia Meijer en Kees van der Staaij te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 31 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie