Uitzending
Pauw & Witteman - 28-3-2014

28-3-2014

Pauw & Witteman

1240 x bekeken | 0 reacties
7
Vanavond na de uitzending van Pauw & Witteman wordt een compilatie van de Avond van de Filmmuziek uitgezonden, dat in het Concertgebouw werd opgenomen.

Holland Symfonia, het orkest van het succesvolle televisieprogramma Maestro, speelde deze avond muziek uit bekende filmklassiekers onder leiding van de wereldvermaarde dirigent Charles Floyd, die onder andere dirigeerde op het inauguratiebal van Barack Obama.

Harpiste Lavinia Meijer en het Holland Symfonia treden op met filmmuziek en regisseur Joram Lürsen en componist Fons Merkies bespreken het belang van filmmuziek.

De Nederlandse econome en publiciste Heleen Mees klaagt haar voormalige minnaar Willem Buiter en zijn werkgever Citigroup aan. Mees zegt reputatieschade te hebben opgelopen na de beschuldigingen van Buiter dat zij hem maandenlang stalkte en intimideerde.

Mees is niet schuldig bevonden, maar heeft ze door alle beschuldigingen wel een slechte reputatie opgelopen in de Verenigde Staten, waar zij voornamelijk werkzaam is. Olav Haazen is de advocaat van Heleen Mees en bespreekt de aanstaande rechtzaak bij Pauw & Witteman

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Joram Lürsen, Heleen Mees, Lavinia Meijer en Fons Merkies te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 28 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie