Uitzending
Pauw & Witteman - 19-3-2010

19-3-2010

Pauw & Witteman

1371 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Pieter Storms, Ger Koopmans, Ineke van Gent en Kasper van Kooten.

Pieter Storms
De biografie Nina, die journalist Eric Smit over zakenvrouw Nina Brink schreef, hoeft niet gerectificeerd worden. Brink probeerde al eerder tevergeefs publicatie van de biografie tegen te houden. Een week geleden eiste ze rectificatie in een kort geding. De rechter wees de bezwaren van Brink vandaag van de hand. Haar man Pieter Storms gaat verder in op de kwestie.

Ger Koopmans en Ineke van Gent
Het CDA wil af van de kilometerheffing. Tweede Kamerlid Ger Koopmans is tegen het huidige wetsvoorstel. Daarmee is er in de Tweede Kamer geen meerderheid meer voor de invoering van de heffing. Volgens het CDA is het wetsvoorstel te ingewikkeld en is er grote maatschappelijke weerstand tegen het voorstel. Het CDA was de afgelopen jaren juist altijd een voorstander van de kilometerheffing, maar schaart zich nu achter de VVD, SP en PVV. Ineke van Gent (GroenLinks) reageerde geirriteerd en noemde het CDA schijnheilig.

Kasper van Kooten
Cabaretier, acteur en muzikant Kasper van Kooten is van mening dat Nederland een driekwartsland is. We houden van muziek met een driekwartsmaat, driekwart van het land is voor of tegen alles en driekwart van ons land zal onder water komen te staan. Van Kooten mist juist dat laatste kwart. In zijn nieuwe cabaretvoorstelling 3KW4RT gaat hij net zo lang op zoek totdat dit laatste kwartje is gevallen. De voorstelling is een combinatie van muziek, vertellingen en imitaties.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 19 maart door de VARA en NTR. Te gast waren Ger Koopmans, Kasper van Kooten, Pieter Storms en Ineke van Gent. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!