Uitzending
Pauw & Witteman - 19-12-2008

19-12-2008

Pauw & Witteman

1278 x bekeken | 0 reacties
5
Loverboyslachtoffer Kelly de Heer en haar moeder Yvonne, Deedee Derksen over Afghanistan en Leo Blokhuis over de Top 2000 op tv tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Leo Blokhuis
Tussen kerst en Oud & Nieuw is hij weer dagelijks op televisie met de Top 2000 gogo: Leo Blokhuis. Zoals elk jaar behandelt dit programma zes dage, reportages en bijzondere verhalen uit de popgeschiedenis. Matthijs van Nieuwkerk presenteert de Top 2000 gogo.

Deedee Derksen
Deedee Derksen zit nu een jaar als enige vaste Nederlandse correspondent in Afghanistan voor De Volkskrant en Nova. Hoe is haar leven daar: hoe moet je je gedragen, hoe wordt ze behandeld door de bevolking daar? En...is er warm water en verwarming? Kortom: hoe redt Derksen zich in dit land?

Kelly de Heer
Loverboyslachtoffer Kelly de Heer is na ruim twee jaar gevangenisstraf weer vrij. Samen met haar moeder vertelt ze vanavond over wat haar is overkomen. De 24-jarige Almeerse is afgelopen woensdag thuisgekomen. Ze zat vast wegens het smokkelen van een koffer vol cocane uit Colombia. Volgens Kelly is ze er ingeluisd door haar loverboy

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 19 december door de VARA en de NPS. Te gast was Leo Blokhuis. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie